VEGO LUNCH?

IMG_5112

Nu börjar vår D-vitamin reserv gå på halv tank och då är det extra viktigt att fylla på med lite grönt.

Idag gjorde jag en super enkel kokos omelett älskar verkligen kokosgrädde som jag använder till det mesta.

IMG_5113

Det som är bra är att kokossmaken inte tar över, säger man inget så märker ingen att där är koksgrädde i maträtten. Min son som är väldigt kräsen märker aldrig av att där är kokosgrädde i maten.

Så här enkelt är det,▼

1 port.

2 ägg

1-2 msk kokosgrädde (jag köper den på Willys av märket Garant)

tomater

babyspenat

riven parmesanost

salt & peppar efter smak!

Vispa ägg och kokosgrädde salt och peppar med en gaffel och lägg lite kokosolja i stekpannan häll på smeten och dra ner värmen något.

Efter en stund då omeletten stelnat något lägger du på tomaterna och babyspenaten, ta nu helt bort värmen och låt stå en stund till så att det stelnar helt.

Lägg på en tallrik och servera med ny riven ekologisk parmesanost.

IMG_5115
???

Njut av en härlig grön lunch?

Chau?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *