Okategoriserade

Provar en ny mjölmix med chiafrön∙??

25 juni, 2015

Idag provade jag att baka ett nytt ljust glutenfritt bröd som jag hoppas kan bli en ljus mjölmix i framtiden.

Tänkte att det skulle vara bra att erbjuda en ljus och en mörk glutenfri mjölmix till alla er som nu är så duktiga på att baka med den mörka mjölmixen.

I den ljusa blandningen finns chiafrön som är små super nyttiga frön som tagit världen med storm och blivit väldigt populära, dessa super frön är rika på omega-3, protein, fiber och kalcium.

De är små fina frön som egentligen inte smakar så mycket  men är enormt nyttiga och kan användas i både bak och matlagning.

Chia betyder styrka och ett mer passande namn kan de små ”godingarna” knappast få.

IMG_3567
CHIA=STYRKA??
IMG_3571
Jäsning i ca 60 minuter?
IMG_3572
Mums vad gott det blev?

Längtar redan till morgondagens frukost☕️

Kramiz!