Okategoriserade

Mycket kärlek under samma tak!❤️

1 oktober, 2014

Idrott förenar alla, Helsingborgs hockey klubb (HHC) har verkligen lyckats med detta. Jag får alltid en härlig känsla av gemenskap så fort jag kliver in i hallen, ishall ska väl egentligen kännas kall men här är det många varma hjärtan som värmer upp hallen.❤️Efter sonens hockey blev det choklad bollar med tur som stämpel. Mannen min tränar A-laget i fys och sist de åt dessa glutenfria chokladbollar vann de stort. Inom hockeyn är man ganska vidskeplig så varför då ändra på ett vinnande koncept. Här hemma har vi en som väntar på ett spännande resultat ikväll, borta match mot Kristianstad. Samtidigt är jag överlycklig att killarna gillar glutenfritt. Viktigt med tanke på hur mycket gluten skapar inflammationer i tarmen och då blir det svårt som hockeyspelare att prestera. Fler tips och recept på glutenfritt kommer jag att lägga ut här på min blogg samt varför vi bör äta glutenfritt.
Kramiz!

IMG_1968.JPG