I mitt glutenfria skafferi?

Dalb_sg1_3-669x700
Mitt dröm skafferi från kvänum ?

Igår blev det utrensning i mitt glutenfria skafferi, känns extra kul när man kan baka på lite allt möjligt som snart går ut i datum.

Provade på att baka med havremjöl som jag köpt i Danmark, på paket står det ”Glutenfri Havremel” tror att Risenta har ett havremjöl men vet inte säkert om det är glutenfritt.

Jag kallar brödet för Havre limpa, det blev väldigt saftigt och fick en mustig smak tror att det berodde på att jag lät det stå och jäsa i ca 2-3 timmar.

IMG_5126
Danskt Glutenfritt Havremel?

Det var inte alls meningen att det skulle jäsa så länge men eftersom jag då är hockey morsa betyder det att jag tillbringar ganska mycket tid på ishallen typ 2-3 timmar varje gång det är träning, 45 min innan träning, träning 1 timme sedan 45 min efter träningen.

IMG_4411
En mycket fokuserad hockey kille❄️

Trevlig lördag!

Kram, kram?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *